Mesti rasa runsing kan kalau setiap pagi harus menghadapi bersin yang teruk sehinggakan bukan aje hidung aje berair, mata pun merah-merah berair kerana bersin akibat resdung.
Mesti rasa runsing kan kalau silap makan sikit dah asyik dok menggaru sana-sini macam kera kena belacan.
Mesti rasa runsing kan kalau terpaksa berpantang makan sebab risau semput kalau tak jaga makan.
Mesti rasa runsing kan kalau tengok kulit anak berparut-parut dan merah-merah gara-gara eczema.
Mesti rasa runsing kan kalau terpaksa buang kahak sepanjang masa sampai rasa perit tekak dan hidung.

Ni baru sikit gejala-gejala masalah ASMA, RESDUNG, ALERGI, GEGATA dan ECZEMA. Orang yang mengalami dah tentu lebih runsing.

Jangan runsing-runsing. Vitamin SHAKLEE boleh membantu. InshaALLAH - dengan syarat kita konsisten, rajin minum air dan berdoa atas usaha kita (haaa ~ bukan nursing mommy aje kena buat 3 perkara ni tau~)

Jadi, apakah vitamin yang sesuai diambil?
Vitamin yang kami cadangkan ialah Vitamin C, B-Complex dan Alfalfa.
Mengapa pula 3 jenis vitamin ni yang dicadangkan?
Meh baca dan fahamkan info ni :

Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.
B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.
Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.

Jadi, adakah Trial Pack yang boleh dicuba?
Ye. Kawan-kawan boleh mencuba Trial Pack G yang kami khususkan untuk Penyakit 5 Serangkai ni. Dalam Trial Pack G ni ada :
•B-Complex (30 biji)
•Vitamin C (60 biji)
•Alfalfa (120 biji)

Bagaimanakah cara pengambilannya?
• B-Complex – 1 biji sehari (selepas makan).
• Vitamin C – 2 biji sehari. 1 biji pagi, 1 biji malam (selepas makan).
• Alfalfa – 4 biji sehari. 2 biji pagi, 2 biji malam (selepas makan).

Mudah kan? =)

Okey, siapa yang memerlukan Trial Set G ni?
~ Individu yang mempunyai salah satu daripada penyakit 5 serangkai ini – athma (Athma), resdung (Sinus), alergi (Allergy), gegata (Hives) dan sakit kulit (Eczema).
~ Ibu yang menyusu dan mendapati anaknya mempunyai salah satu daripada simptom tersebut turut digalakkan untuk mengambil set ini, agar nutrien yang diperlukan dapat di salurkan pada bayi anda melalui susu ibu. Selain intu, alfalfa juga sangat terkenal sejak dari dahulu lagi sebagai penggalak susu (galactagogue).

credit to genkimomma.com, yoursupermom.com & elaila.blogspot.com

Nak cuba? Boleh dapatkan Trial Pack G pada harga RM80 (kos penghantaran percuma).
Sila email hafsah.mardhiah@gmail.com atau sms 019-9805803.



Feel free to share!



Apa Kata Anda