On 1:44 PM by Unknown in


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Alhamdulillah dapat kita bertemu buat pertama kalinya di  bulan Ramahan yang penuh barokah ini.


Sebelum itu, baik saya memperkenalkan diri sendiri. Saya Hafsah Mardhiah, isteri kepada seorang suami tercinta, Mohd Aizan Mohd Nor dan ibu kepada seorang baby, Reem Ar-Riyashi yang ketika ini baru berusia 2 bulan.


Saya tidak sabar untuk berkongsi dengan anda kebaikan produk Shaklee, kerana saya juga adalah pengguna seperti anda. Saya mula mencuba produk Shaklee, Set B (breasfeeding) dan ESP (Energizing Soy Protein) ketika baru melahirkan Reem. Awalnya saya mengalami masalah kekurangan susu. Namun setelah mencuba set produk Shaklee tersebut, susu untuk Reem mencukupi malah saya sangat bertenaga walaupun selepas melahirkan anak. Ramai yang datang berziarah baby Reem tidak percaya kenapa saya begitu segar dan bertenaga, seolah-olah bukan saya yang baru bersalin.


Malah di bulan Puasa ini juga, rezeki Reem dengan susu melimpah-limpah. Susu tidak berkurang sedikit pun di bulan puasa ini. Saya bukan sahaja dapat memberikan susu yang cukup untuk keperluan Reem, malah dapat memberikan susu yang penuh khasiat dengan pemakanan vitamin semulajadi Shaklee.


Saya juga adalah ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Bagi saya setiap bayi berhak mendapat susu yang pastinya susu yang terbaik untuk anak anda.


Salam Ramadhan, semoga Ramadhan ini memberikan sejuta kebaikan untuk kita semua.


Boleh hubungi saya di hafsah.mardhiah@gmail.com / Facebook: hafsah mardhiah / 0199805803 untuk konsultasi percuma dan harga istimewa dari saya.Feel free to share!Apa Kata Anda