Berita baik untuk ibu menyusu, ibu mengandung, dan untuk semua yang mementingkan kesihatan!!!Pelancaran Eu Four Pack (bermula 24 Oktober 2011) Eu Four pack mengandungi:
MultivitaminB kompleksVitamin C serta Ostematrix (CalMag). Set ini diberi nama sebagai Eu - Four Pack" kerana ia mengandungi 4 vitamin yang penting untuk tubuh.

Gambar ehsan elaila.blogspot.com
Harga untuk set ini ialah RM296* (Harga runcit) . Untuk promo pelancaran (24hb Oct - 31Oct) ada tawaran HARGA SANGAT SANGAT istimewa tauu. Hubungi saya untuk mengetahui dan mendapatkan harga istimewa tersebut!! Cepat, hanya tinggal 3hari sahaja lagi!!!!

Apa yang menarik dengan Eu-Four Pack ini?

Ia boleh dimakan oleh suami isteri malah ibu dan ayah kita juga! Selamat dan SANGAT SANGAT SANGAT sesuai diambil oleh ibu menyusu dan ibu yang mengandung. Ia sangat baik untuk keperluan tubuh ibu dan pembesaran anak yang dikandung mahupun yang disusukan. Ia juga sesuai untuk ibu atau wanita yang mempunyai masalah tumit kaki berbisa, sejuk2 badan, mereka yang sering keletihan dan sukar bangun tidur.Dapatkannya untuk kesejahteraan diri dan keluarga!

Jika anda ibu menyusu:
B complex: membantu ibu sentiasa cergas dan tidak stress

Vitalea Iron formula: Mengandungi 28 jenis vitamin (multivitamin) yang penting untuk badan serta dirumus dengan zat besi sesuai untuk yang kurang darah, mengelakkan pitam dan sebagainya.

Vitamin C: Membekalkan antibodi kepada bayi.

Ostematrix: Kalsium (yg dirumus bersama magnesium dan Vitamin D) untuk pertumbuhan tulang dan gigi yang sihat kepada bayi.

Jika anda ibu mengandung:
B complex: Acid folic dalam B complex membantu pertumbuhan yang sihat dan mengelakkan kecacatan bayi dalam kandungan.
Vitalea Iron formula: Mengandungi 28 jenis vitamin (multivitamin) yang penting untuk badan serta dirumus dengan zat besi sesuai untuk yang kurang darah semasa mengandung.
Vitamin C: Membantu pertumbuhan sel yang sihat kpd bayi
Ostematrix: Kalsium (yg dirumus bersama magnesium dan Vitamin D) untuk pertumbuhan tulang yang sihat.


Menarik bukan? Pastinya anda tidak mahu ketinggalan. Dapatkan sekarang jaminan penjimatan sebelum 31 Oktober 2011!!!


Hubungi 0199805803 atau facebook hafsah mardhiah
Feel free to share!Apa Kata Anda