Jom kenali Nutriferon.. Lebih mudah kita dengar bebelan kak Cery kat bawah ni pasal Nutriferon ye.. Apa kata beliau tentang Nutriferon ni.. ;)
sumber
----------------------

Malam ni nak cerita tentang demam.. memandangkan sekarang musim demam.. ramai betul yg demam dari anak budak kecik kepadalah org dewasa... Saya lama dah tak kene demam.. berbulan jugak lah..akan tetapi 2 minggu lepas saya demam akibat terlebih minum air kelapa ..huhu..sakitnya YaAllah.. bukan kepalang.. rasa nak marah semua org.. huhu.. istigfar byk2.. nak makan panadol , I tak suka..nak gi klinik lagi lah tak suka... Jadi terlantar lah saya.. tapi sebelum tu saya minum Performance Drink... vitamin2 lain tak dpt nak makan..sbb seharian perut saya kosong tak lalu mkn... jd tak dpt nak mkn vitamin2 lain... Cumanya ahaaa... saya telan 2 peket Nutriferon sekaligus..mmg the whole day sakit satu badan tapi esoknya alhamdulillah segar dah.... kira berbaloi2 standby kat rumahNutriferon ni.. bukanlah nak kene makan hari2... daripada mkn ponstant or painkiller or panadol.. ada baiknya saya telan Nutriferon ni..

Inilah rupa nutriferon..

NutriFeron merupakan satu-satunya makanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi. Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat.Apa itu interferon? Basically ianya adalah sejenis hormon yg berfungsi sebagai perisai penting dlm sistem pertahanan badan terhadap virus2...
Okey.. cukup setakat disini malam ni.. saya nak pergi tidur... Sebelum tu mari baca apa kata Salwa dan Shikin.. antara 2 geng GBS...pengalaman mereka setelah berbulan mengamalkan Nutriferon
__________________________________

Nur Salwa Ishak pada mana yg blum try nutriferon harus try.. salwa amik dulu atas nasihat kak Hadhatina Mkb dulu bl salwa ngadu anak salwa asyik demam jek..alhamdulillah lepas amalkan nutriferon seminggu sekali anak salwa jarang demam.. kalau demam pun hanya amik masa jap jek utk hilang panas bdn tue.. kalau rasa bdn anak mcm xsedap, salwa akan cepat² amik nutriferon then df dia.. itu cara salwa.. utk suami plak, dulu dia suka sgt amik panadol.. tp sejak kenal nutriferon salwa suh dia gantikan panadol tue ngan nurtiferon.. suami pun suka.. mmg nutriferon tue perisai di rumah kami.. hehehehe
--------------------------------------------------------------
Norashikin Sahadan Testimoni saya sendiri..anak masih lagi menyusu..sebulan lagi 2 years..mmg muajarab alhamdulillah...if dia mcm nak demam or flu..saya trus amik ntrfiferon straight 4 or 5 hari..sy sendiri akan rs lebih sihat..dan skegr if tmpt pengasuh anak saya hmpir 99% demam, flu, batuk...alhamdulilahhhh Ziqri relax je.mcm semalam baru lik dari pengkalan balak fmly day...ramai yg MC rini..anak demam, flu x benti..alhamdulillahhhhhh..ziqri steady...sy plak dok tengok2 dia flu ke..demam ke..tp hantar dia pg td ...dia dok relax je..xde flu..dahla berendam tepi pantai lama..dalam kolam lagi..mmg sangat2 bersyukur..dengan meal shake setiap hari dlm botol..sume amalan tu menjadi perisai anak saya menjadi lebih steady kesihatan nya..dengan doa dan usaha..Allah beri nikmat ni..jom berNutriferon!!!ooo.tak lupe juga saya akan makan vita c patah dua stp kali si kecik x sihat..saya juga buat begitu if saya or hubby demam!!!

Nutriferon ni umpama first aid kat rumah.. kene standby. ..letak kat rumah.. or dlm handbag or bwk travel ke mana2.. Bukan kena mkn hari2.. tapi ingat ya.. sistem imuniti perlu dibina dari awal... Last time saya travel gi Umrah, sy mmg bwk 1 pack Nutriferon (ada 10sachets) plus setin Performance Drink... alhamdulillah.. org lain balik umrah balik travel sakit2 demam2.. saya segar sihat boleh terus check in masuk kerja..

______________
Apa kata anda? Daripada kita menggunakan paracetamol atau pain killer setiap kali jatuh sakit, apa kata tukar kepada Nutriferon, vitamin semulajadi yang lebih selamat..

Berminat? Sms 0199805803 atau Facebok hafsah mardhiah



Feel free to share!



Apa Kata Anda