JOM kita baca testimonial seorang pesakit diabetes yang boleh melihat kembali setelah mencuba VIVIX Shaklee. Tak ada yang lebih menggembirakan daripada melihat orang yang kita sayangi, ibu dan ayah kita sihat dan bahagia selalu. Duit boleh di cari, tapi kesihatan mereka tak kan ditukar ganti apabila sudah terlambat.


JOM baca..
--------
Mak saya mengidap kencing manis dan bila makanan tidak terkawal, bacaan kandungan gula dalam darahnya mula naik mendadak. Apabila perkara ini berlarutan, penglihatan mak menjadi kabur dan makin kabur. Mak  kata, apa yang beliau rasa adalah...matanya menjadi makin kembang dan berair. Apabila hal ini berlaku, maka mak tak boleh melihat dengan baik bertambah buruk lagi mak tidak dapat memandu.

Mak saya tak boleh makan sebarang supplement kerana ia akan menambah burukkan keadaan yang dia lalui. Mungkin disebabkan fungsi buah pinggangnya yang sedikit terjejas akibat kencing manis.
Oleh kerana itu saya hanya berikan mak saya vivix sahaja. Pada mulanya mak makan setengah sudu teh sehari tetapi kerana mak saya selesa dengan vivix, beliau mengambil 2 sudu besar sehari. Kini saya bekalkan mak saya 2 botol vivix untuk sebulan consume.Dalam masa tak sampai sebulan, penglihatan mak menjadi lebih baik. Mak rasa kedudukan matanya semakin elok dan tidak seperti sebelumnya yang mana ianya mengembang dan berair.


Alhamdulillah, mak saya boleh melihat semula ....tak perlu duduk dekat dengan tv untuk menonton seperti sebelum ini disebabkan matanya yang kabur. Penglihatan mak dah kembali sedia kala. Syukur pada ALLAH atas izinNYA jua. Pengambilan vivix banyak memberi kesan positif pada paras gula dalam darah mak saya serta penglihatannya yang kabur dulu telah pulih sedia kala.


Tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain kesihatan mak yang baik. Duit boleh dicari...selagi ada daya usaha.
Mudah2an mak dapat menunaikan umrah dengan lebih baik, insyaALLAH.


---------------
Anda pula bagaimana? Sanggupkah anda melihat ibu dan bapa anda terpaksa menanggung kesakitan? Bahagiakan orang yang besar pengorbanannya kepada anda dengan VIVIX shaklee, supaya mereka mampu tersenyum an sihat seperti orang lain.

SMS 0199805803 atau PM facebook: hafsah mardhiah untuk sebarang pesanan dan konsultasi percuma sepanjang masa.

credit

Feel free to share!Apa Kata Anda