Mari baca kisah Kak Norita dipetik dari link ini, ibu kepada dua org anak, beliau seorang surirumah.. Apa pendapat beliau tentang wanita dan kecantikan.. especially buat yang sudah 30an,40an,50an atau yang sudah berhenti menyusu,..Mari baca..
_________________________________________

"..Mak saya kata, wanita selalu nampak cepat tua berbanding lelaki. Mana tidaknya, sebab wanita dia melalui fasa menstrual setiap bulan, dia bertanggungjawab melahirkan anak dan wanita akan monopause.Kalau wanita atau seorang isteri itu tidak menjaga kecantikan dirinya sejak dari awal, dia pasti akan kelihatan tua dan tidak menarik.

Salah satu yang wanita itu akan tersedar ialah apabila si suami mula memuji wanita lain. Saya masih ingat dengan cerita jiran makcik saya dulu. Wanita ini seorang surirumah sahaja. Beliau mempunyai badan yang berisi. Beliau tidak pernah kisah dengan penampilan dirinya. Tetapi satu hari mereka suami isteri berperang besar disebabkan orang ketiga. Wanita itu kemudiannya berpindah dan tinggal la si suami seorang diri. Selepas beberapa bulan, si isteri kemudiannya balik ke rumah mereka dengan keadaan yang sangat cantik dan menawan. Dia mempunyai bentuk badan yang berbeza dengan sebelum ini.

Saya menjadikan cerita itu pengajaran buat saya. Ditambah saya seorang surirumah sepenuh masa dan menjalankan perniagaan hanya di rumah, saya perlu pastikan saya menjaga penampilan diri saya. Sebab tu saya masih makan vitamin Shaklee walau tak menyusu. Saya amalkan vitamin untuk dapatkan kesihatan yang baik,berat dan bentuk badan yang ideal, kulit yang berseri dan bertenaga menjaga dua putera saya.Salah satu vitamin yang saya amalkan walaupun seminggu 1-2 kali sahaja sebab saya makan vitamin yang lain juga....ialah VIVIX.Saya tak amalkan setiap hari ya. Sebab saya makan vitamin lain juga setiap hari dengan konsisten. Masa raya baru ni, seorang tetamu saya bertanya berapakah umur saya? Belum saya jawab, tetamu saya mengatakan kalau ikut wajah muka saya mcm muka budak umur 20 an tetapi bila tengok anak yang dah besar, mesti dah 30 tahun ke atas. Tersenyum saya sendiri :)

Vivix ialah tonik awet muda. Memang nampak keberkesanannya. Ramai mak-mak customer saya yang puas hati dengan Vivix. Masih ingat kes seorang mak customer saya yang mana muka maknya macam terbakar sebab guna banyak sangat krim memutihkan kulit. Saya suggest amik Vivix sebab ia bantu membetulkan DNA yang rosak.Kini wajah emaknya dah punya ton warna yang sekata dan cerah seperti sedia kala.Saya jumpa ramai yang beli produk skin care yang beribu-ribu demi mendapatkan kulit dan wajah yang cantik. Alangkah bagus jika mereka tahu, kecantikan itu datangnya dari dalam iaitu dari apa yang kita makan. Anda mahu cuba Vivix? 
Pastikan anda tidak mengandung dan tidak menyusu. Harga? Harganya setanding dengan apa yang kita dapat. Jika wajah anda nampak tua, then jangan berlengah, amalkan vivix, anda akan dapat rasakan perbezaaannya!Bagi yang berumur 30 tahun ke atas....cubalah Vivix untuk anda kelihatan umur 20 tahun!!!!!!..

‎>>> anda ingin rahsia kulit cantik bersih berseri mulus?
>>>anda taknak kelihatan tua sebelum tiba masanya.. kan kan!!
>>> anda mengalami masalah jerawat yg serius??
>>anda mahu kelihatan hebat dan cantik dihadapan pasangan anda?
Ingin ketahui RAHSIA DAN TIPS EKSLUSIF?Boleh emailkan kepada saya di hafsah.mardhiah@gmail.com secara persendirian agar saya dpt beri JADUAL EKSLUSIF ini. HANYA UTK ANDA YG MEMBELI DISINI..Rasakan kesan teruja dan hebat seawal 7hari mengamalkan tips tersebut

___________________________________________________
*Psstt.. Ayu Raudah pun mengamalkan tonik vivix. itulah rahsia kecantikan beliau.. Anda bagaimana?


Berminat? Hubungi 0199805803 atau facebook: hafsah mardhiah






Feel free to share!



Apa Kata Anda