JOM dengar cerita daripad mentor saya, Kak Cery mama faiz.. kisah kejayaan beliau..
--------------
Harini genap 2 bulan setengah saya duduk dirumah..Maksud saya dah 2bulan setengah saya bebas dari makan gaji..bebas dari tugas sebagai Engineer di Petronas.. rugi?hmm. sayang? hmm.. biar ape org nak kata.. yg penting.. ada byk lagi yg sy sayang berbanding tugasan saya dahulu..hehe... Ramai yg ingat bila saya dah berhenti kerja, saya duduk goyang kaki... tapi rasanya saya makin sibuk..tak lekang dari SMS, emel, whatsapp, FB...planning, strategi..people management, time management, cash flow management... bla bla bla bla lagi sibuk berbanding kerja makan gaji dulu.. hehe.. cuma bezanya.. saya lah bos.. ikut suka saya lah kan cemana nak manage masa saya.. :-)... Saya bebasssss... . Dan kini bila saya kata income bisnes saya dah 20k (dulu kerja mkn gaji, setahun sekali baru bleh dpt bonus byk tu.. tu pun bila dah bertahun2 keje.. sekrg ni setiap buln leh dpt figure tu), ramai yg bercita2 nak dpt byk tu gak... siapa lah yg taknak duduk rumah, jaga anak, pada masa yg sama mempunyai pendapatan sampingan melangkaui 5 angka. Alhamdulillah ianya realiti buat saya..bukan lagi mimpi.. Pendapatan bersama2 Shaklee membantu saya membayar komitmen saya,keperluan dan kehendak saya selain berzakat dan bersedekah.. Semuanya bermula dgn minat dan tak sengaja.. yg akhirnya saya serius dan takkan menoleh belakang lagi..I love what I'm doing right now..


Apa uniknya Shaklee dan kenapa saya memilih Shaklee?
1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran.55thn. Produknya asli, tiada silika gel, semulajadi dan terbukti memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga. Selamat berkesan..mesra alam..
2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin, bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.
3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.
4. Harga produknya berpatutan dan setanding dengan kualiti yg dibyr


Ini adalah gambar seminar (tertutup dan ekslusif buat ahli euphoria sahaja) pada May baru2 ini. Saya salah seorang pesertanya... BESTT... Mahu sertai training tertutup,ekslusif ini, akan datang hujung bulan ni?sila hubungi saya. (tetapi seat limited...jadi saya tak dpt gerenti .. basically 1st come 1st serve basis)



" IF U CHOOSE TO BE RICH. Invest first in education, In REALITY, the only real asset u have is YOUR MIND, the most powerful tool.Each of us has the choice of what we put in our brain.Most people simply buy investments rather than first investing in LEARNING ABOUT INVESTING.90% buy TV sets, only 10% buy bisnes books.so what do I do? I go to seminars.I spent $385 and that course has made me at least 2million.BUT MORE IMPORTANTLY, it bought me life. i dont have to work for the rest of my life because of that one course. i go to at least 2 such courses every year..." (ni extract dari buku rich Dad Poor Dad by Robert Kiyosaki)

haaa.. itu robert kiyosaki ckp.... ni saya plak cakap



>>> "Pengalaman saya?. Secara jujurnya... seminar tak rasmi pertama tahun lepas (Dec 2010) dan seminar kedua (May 2011).. telah membantu saya secara tak langsung utk income 5 angka sebulan (stabil dah ya.. bukan once off)....kalau kiyosaki kata dia pergi course $385 dpt income 2juta.. hmm so saya register next course RM120 ni sbb nak dpt income stabil at least 100k/mthly.. aci takk.... hehhe<<<<<


Anda mahu menyertai kumpulan perniagaan Euphoria?Majoriti anak2 buah saya , saya kenal melalui alam maya semata2... Kami hanya menggunakan laman web sosial sebagai tempat kami berjumpa setiap hari.. ibarat PJJ... tak perlu meeting2 selalu...Hakikatnya kejayaan bukan datang bergolek. Perlu ada usaha. Dalam usaha perlu ada cara supaya kita tidak buang masa. Masa itu sangat berharga. Bagi saya.. jika anda MINAT, SABAR, FOKUS, RAJIN.. anda mampu menggapai apa sahaja.. jika tidak..apa2 pun tak boleh daaa... hehe...Sekiranya anda sebelum ini telah mendaftar sebagai ahli dibawah saya dan kini sangat berminat untuk menjana pendapatan melalui Shaklee, sila emailkan saya nama penuh anda dan ID anda. Dan jika belum ada ID Shaklee lagi, atau selama ni hanya menjadi customer saya, anda juga bole memilih utk register di bawah saya.Contact saya ya.. Akhir kata, setelah setahun setengah saya fokus bisnes bersama Shaklee, saya menikmati bonus tunai, bonus kereta dan percutian....tanpa perlu saya kerah pada orang lain untuk mencapai impian saya. Dalam Shaklee, uniknya lebih banyak kita usaha lebih banyak kita perolehi dan tiada istilah upline sentiasa di atas. Siapa rajin dia berjaya!.. Thanks kepada keluarga tersayang yg sentiasa mendoakan jatuh bangun saya..Thanks juga ke mentor saya, Pn Norita dan semua anak2 buah dibwh bimbingan saya.Saya kagum dgn anda semua.. Jumpa anda dipuncak kejayaan

Saya adalah pengedar Shaklee di Bintulu dan penghantaran terus ke seluruh Malaysia. Berminat untuk menjadi ahli atau membeli vitamin2 Shaklee? sms 0199805803 atau Facebook: hafsah mardhiah




Feel free to share!



Apa Kata Anda