On 11:49 AM by Hafsah Mardhiah in , , , , ,
SALAM BAHAGIA untuk semua..Pagi ni saya bersiaran dari Kuala Lumpur..hehe..sambil travel pun mesti update blog.. 
Mesti komited kepada kerja yang kita pilih, walaupun di mana berada ;)

Pagi ni saya baca entry best dari blog yati. Jom kita baca pengakuan suami yati sendiri yang menggunakan vivix untuk pemulihan resdungnya tu..Anda di luar sana pun boleh cuba..Terutama untuk dihadiahkan kepada yang tersayang..

 Inilah Vivix untuk suami tersayang!


Alhamdulillah..syukur!


Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix dengan konsisten selama 10 hari...sebenarnya dah lama saya bagi suami cuba Vivix. Tujuan saya nak bantu kurangkan resdung suami...kalau dulu bangun pagi hidung berair...bersin berkali-kali...alah pada perubahan suhu...maklumlah orang lelaki bukannya suka sangat nak makan vitamin (pil2) banyak2 ni...(^-^)

Tapi masalahnya suami kejap minum Vivix kejap tak...arini minum esok tak...tak disiplin..jadi camana nak nampak berkesan ke tidak kan...dan sebagai isteri saya perlu sentiasa ingatkan suami untuk minum Vivix. Kalau saya terlupa, suami buat-buat terlupa juga...heee...

Tapi sejak lepas raya aritu, saya perasan suami dah mula konsisten amalkan Vivix (mungkin dia dah rasa best Vivix agaknye)...dah tak perlu saya ingatkan, suami sendiri akan minum Vivix sebelum tidur. Apa yang saya perasan, selepas suami maintain minum Vivix setiap hari, nampak kesihatan suami makin stabil. Dah tak sok sek sok sek setiap pagi...dan nampak lebih bertenaga! Ceria selalu! Saya dah perasan, tapi saya diamkan jer..tunggu sampai tuan empunya badan bersuara.

Alih-alih petang semalam, sambil2 bawak anak2 jalan-jalan...suami dah bersuara! Alhamdulillah...syukur saya kesihatan suami dah semakin baik. Resdung dah semakin berkurangan. Dan yang seronoknya, pagi-pagi tadi suami dah siap mengarang testimoni diri sendiri di facebook. Thanks bang! (^_-)

Sebagai seorang lelaki dan suami, mmg harganya mahal sket, but dgn keadaan kesihatan yg makin stabil + "side effect" lain, rasanye berbaloi-baloi. Aah..ni betol..sebab saya bagi kat mak ayah saya minum vivix jugak..yang banyak concern pasal kos vivix ni adalah ayah saya lah!
Itu kata Yati dan suaminya yang sudah mencuba VIVIX untuk resdung. 
Jika anda berkemampuan, mengapa berkira untuk memberikan kesihatan 
yang lebih baik kepada yang tersayang. Terutamanya suami/ isteri..
juga ibu bapa yang telah banyak berkorban membesarkan kita. 
Jika mereka sihat dan bahagia, pastinya kegembiraan dan kebahagiaan tu 
akan turut kita rasai.

Berminat juga nk cuba VIVIX untuk dihadiahkan kepada yang tersayang? 
VIVIX insyaAllah mampu merawat pelbagai jenis penyakit kerana bertindak meperbaiki sel DNA dan juga berfungsi sebagai anti aging - awet muda.. ;)

Hubungi 0199805803 atau facebook hafsah mardhiah


Nak tahu lebih lanjut tentang kebaikan VIVIX..sini



Feel free to share!



Apa Kata Anda