On 1:53 AM by Hafsah Mardhiah in , , , ,
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Hari ni saya masuk ofis lambat sket..hehe.. sebab semalam tido lambat.. menelaah biskut Coklat Chip... Hasilnya, dapat la sebekas besar, dlm 200bj :) Terapi yang best untuk hilangkan stress n RECHARGE :)

Kali ni saya nak share tentang Testimonial Yati Md Zain, tentang vitamin Shaklee (Set BF + lecithin).. Yati ni awal2 cuba trial pack je..pastu sebab betul2 best, berminat pulak nk beli full pack dan jadi member shaklee.. Kemuadian sebab dah teruja dgn sistem Shaklee yg best - yang boleh menjana pendapatan sampingan yg BEST - Yati menyahut plak cabaran untuk menjadi Dealer Shaklee.. Kalau nk tahu Yati ni pengedar COD anda di Kota Bharu ye ;)

Jom baca testimonial Yati, diambil daripada Facebooknye.. menjawab soalan kwn2 ape kesan amek SET BREASTFEEDING SHAKLEE + Lecithin:

Testimonial Yati Md Zain tentang set BF shaklee:
aku sblm ni bertekad nk kuruskan blik bdn aku yg naik 15kg sms prgnant,dlm pantang pon turun ckit je..tp bila aku try shaklee,alhamdlh,dh trn 12kg ni..aku pon dah blh pam susu lbh dr sblm ni(stgh oz je dpt dulu)..dan aku mmg tak rasa letih n mengantuk wlau b'jg mlm.. muka aku dah kurg berjerawat.(cik abe la yg kt tak de jrwt)huhu..ni pe yg aku rs perbezaan stlh sbln gn..kalu lps ni mgkin effect lg berkesan dgn izin Allah...

Haaa..kan.. tu baru sebulan makan.. susu dh boleh dibuat stok. Bonus Badan dapat turun lagi 12kg hasil menyusu + Lecithin.. Dan  lagi yang best muka pun dah takde jerawat. Wah, sume pakej lengkap ni.. susu meriah, badan slimmm, kulit bebas jerawat.. sape xnak kan???
Lagi2 bila husband yang puji.. mesti kembang semangkuk kan?? Pujian suami la yg kita rasa paling ikhlas kt dunia ni..hehe.. Nak cantik pun untuk dia je la pun..

Bila makan Set BF Shaklee, yang penting jangan skip kekerapan mengepam + DF yer.. sbb vitamin tak gantikan prinsip asas penyusuan.. Lagi kerap ibu2 stimulate, pam + DF..insyaAllah lagi banyak la susu akn terhasil :) Vitamin hanya MEMBANTU seiring prinsip asas supply vs demand tu ;)



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Feel free to share!



Apa Kata Anda