On 10:28 PM by Hafsah Mardhiah in , ,


Selamat pagi yang indah..Semoga pengunjung MAMA CERGAS semua sihat dan cergas hendaknya.

Entry kali ni just nak share 2 supplemen HOT dikalangan para isteri. Isteri mana yang tak gembira dipuji suami kan, nak nak suami tu jenis susah nak puji. Isteri-isteri ni kebanyakkan tak kisah kalau kawan-kawan puji, lalu bagai angin je. Tapi kalau suami puji, lekat dihati sampai bila-bila. Kenapa? sebab Allah jadikan hubungan mawaddah & rahmah antara suami isteri.

Testimoni yang hebat nak saya share dari Group Ekslusif kami di Shaklee Golden Lounge (jika anda pernah beli dari saya, belum join group ni, sila PM saya. Khas untuk customer yang beli dari group kami saja ya.....jika nak join, meh beli supplement :). Memandangkan saya tak sempat nak menulis panjang... cukupla saya kongsi testimoni panas minggu ni... yg menyebabkan tak putus2 orang nak beli Alfalfa dan ESP (energizing Soy protein).... Thanks to Beeha for sharing..



Credit: elaila.blogspot.com


ESP & Alfalfa

Beeha Yunos
salam semua..saya nak share pengalaman customer saya..pasal Alfalfa dan ESP..ehehe..
belom seminggu makan alfalfa dah kena puji tinggi melangit oleh en suami..ehehe..bg saya tak salah kan sbb utk kerukunan rumah tangga gak..ahakss..ye laa..sebabkan entry perkongsian cik Ciput Bob tu, ramai berkobar2 ambik alfalfa sebotol terus..nyata tak sia2 katanya..saya tumpang gembira :) ..
dan sorg lagi customer saya yg ambik ESP (ade ambik lain2 gak) en suami dia puji perubahan pada Breast dan punggung xxxx..tak yah g cucuk2 kan..ehhee..tu belom sebulan tu...kalau dah lama agak2 ape lg ye perubahan mereka2 yg lain kan..so, ape lg..cantikkan diri utk suami dpt pahala..utk kebahagiaan rumah tangga gak kan..bila kita sihat, cergas, ceria, kita pon leh uruskan rumahtangga, kerja dan lain2 tugas dgn hepi dan sepenuh ati :)..to all wonder mommies, super ladies, u all are wonderful!
happy sharing all!

Ini pula pendedahan Pn Ifa (nama FB Ciput BOb,pelanggan Pn Iffah Anuar) mengenai kehebatan Alfalfa yg dikongsi di group ekslusif customer kami ,Shaklee Golden LOunge. (sebenarnya panjang lebar ,tapi dah dipotong atas2 sebab Panasssss.. nak detail kena lah contact saya... )
" ................................................ Itu lah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimipikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini. Nak tahu rahsianya............Alfalfa LAH...... betul, ifa mkn mmg niat utk tambahkan susu ibu, sbnrnya ifa dpt tahu alfalfa ni juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lh sampai tergerak hati nak niat ke arah itu. tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa. x sangka... selama 4 bulan pengambilan set 3M Platinum sejak dari dalam pantang lagi secara konsisten n disiplin, ini lah hasilnya.... pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yg menjadi faktor kebahagiaan rumah tangga kami. Benar, setiap usaha yg istiqamah pasti akan dapat hasilnya. dan sekarang, Alfalfa benar2 menjadi produk kepercayaan n semestinya ada dlm list kehidupan ifa. x sia2 melaburkan RM466 pada ketika itu (sblm bersalin, walaupun waktu itu mengalami masalah kewangan), kerana hasilnya sangat2 menakjubkan dan merasai perasaan yang x pernah dirasai ketika dipuji oleh hubby..

Anda bagaimana? Nak HOT di depan suami? Jom cuba Alfalfa dan Energizing Soy Protein hari ini.
Sms 0199805803 atau Facebook: hafsah mardhiah

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 


Feel free to share!



Apa Kata Anda