Assalamualaikum dan salam Jumaat yang penuh berkat. Agak lama saya tak meng-update blog kan.. Terima kasih kepada pengunjung yang masih setia bersama Mama Cergas. Sekarang dah masuk bulan Mac. Haaaa.. ada yang special menanti anda semua.. Kenapa?? Sebab bulan Mac ni bulan kelahiran saya.. Kalau nak sentiasa updated, silalah jenguk ke PROFILE FACEBOOK: Hafsah Mardhiah atau Page: Shaklee Shoppe saya yer ;)  
Hari ni saya nak cerita tentang testimonial seorang pengguna Shaklee - Puteri Yana yang baru lepas bersalin. Puteri amek SET BERSALIN EUPHORIA + Ostematrix ni.. Baru makan 4 hari pun dan nampak perbezaannya.. Wah... memang mengujakan..  ;D


"As salam sumer... ;) sajer nak share... I ader amik set bersalin Shaklee + Ostematrix...
mmg kesan dia cepat sgt. Baru makan 4 hari... I dh rs beza sgt.. Dulu badan cepat letih... Susah bangun awal.. N malam susah tido... Tp lepas amik set nie mmg bdn rs sihat n happy.. yang paling penting senang sgt bgn pagi.. rasa segar walaupun tengah malam bgn breastfeed baby byk kali jugak... ;) Biler cek ruper2nyer Ostematrix tue yang membuatkan I senang bgn pagi... Tq so much shaklee.. :D"

Wah... Banyak perbezaan yang Puteri rasa.. kalau dulu badan cepat letih dan susah bangun awal, sekarang tak lagi. Badannya rasa sihat dan happy2 selalu, walaupun berjaga malam untuk menyusukan baby.  

Apa yang ada dalam Set Bersalin Euphoria tu???
Set Bersalin / berpantang Euphoria mengandungi Vitamin C, B complex, Vitalea dan Zinc.. serta sangat-sangat disarankan untuk mengambil Ostematrix dan Energizing Soy Protein juga untuk kesan yang OPTIMUM!!


Teringat lagi kisah saya... JENG JENG JENG.. saya sendiri pun makan vitamin Shaklee selepas melahirkan Reem. Jamu, akar kayu segala memang saya x amek..xleh telan..huhu..
Dan, terbukti macam yang Puteri cakap, badan sangat cergas sepanjang hari walaupun tidur tak menentu malamnya melayan baby. Sampaikan siang mak bimbang sebab saya tak terasa mengantuk pun walaupun malam tidur sekejap je.. rasa badan segar dan cergas je.. Tetamu datang pun xpercaya tengok saya baru bersalin tapi cm sihat 'semacam' je.. hehe ;D

Nak baca lebih lanjut pengalaman saya sendiri??
Boleh baca kat SINI.

Anda bagaimana? berminat nak mencuba vitamin Shaklee? Pastinya anda pun nak mencubanya kan??
_________________________________________________________________
Sila hubungi saya di 019-9805803| Facebook: Hafsah Mardhiah untuk
 sebarang pertanyaan |pesanan


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit




Feel free to share!



Apa Kata Anda