Ramai yang bertanya, betul ke ESP boleh membuatkan kita bertenaga dan cergas sepanjang hari?? Betul ke... Saya dengan YAKIN dan PERCAYA akan menjawab YA!! 

Kenapa??? Sebab saya dah rasa sendiri.. ;)

Sejak hari ke-3 lepas bersalin, masa pantang sehingga Reem dah 9 bulan lebih saya masih mengamalkan minum ESP setiap pagi. Saya dah merasai sendiri sejak dalam pantang badan cergas dan sihat 'semacam' xmacam orang dalam pantang.. hehe.. Sekarang pun dengan bermacam tugas harian sebagai suri rumah, ibu, isteri serta menguruskan Bisnes Shaklee yang makin berkembang ni, alhamdulillah.. ESP memang membantu saya kekal cergas smpai ke malam.. Nak tahu bagaimana rasanya, kena la cuba sendiri ;P

Jom baca lebih lanjut bagaimana ESP boleh membekalkan tenaga berkekalan.. berjam-jam sampai ke malam. 

Sumber: mamafaiz.com

--------------------------------------------------------
Antara fungsi utama ESP ia MEMBEKALKAN TENAGA berkekalan dgn protein berasaskan tumbuhan...

Apa beza makanan yg tinggi karbohidrat dan tinggi protein dlm aspek membekalkan tenaga?

### Utk makanan yg tinggi karbo (seperti gula-glucose type), ia akan terus dilepaskan dlm darah dgn cepat,shoot up then drop (kerana indeks glisemiknya tinggi,jd energy yg dibekalkan adalah dlm tempoh singkat ###

TETAPI

****ESP yg BEST ni, glucosenya dilepas ke dlm darah sedikit demi sedikit (indeks glisemik rendah).. jadi ia mengawal paras gula dan tenaga yg dibekalkan berpanjangan..

INFO TAMBAHAN:
Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah amatlah penting dalam pengurangan berat badan dan penjagaan kesihatan dalam jangkamasa panjang.
------------------------

Kenapa ESP pilihan ramai orang dan menjadi HOT seller Shaklee??

# Energy Booster yang tahan berjam-jam
# Mengandungi ke semua 9 jenis asid amino penting badan (yang xdapat dibuat sendiri oleh badan)
# Dibuat daripada Protein soya berkualiti tinggi NON-GMO
# Rendah lemak, tak seperti protein daripada daging dan telur.. juga LACTOSES & CHOLESTEROL FREE
# Mengakekalkan tenaga dalam badan dan menahan rasa lapar kerana ESP membekalkan sumber tenaga berterusan ke dalam salur darah.
# Mengandungi 5 jenis vitamin B, separuh keperluan harian kalsium dan 'soy isoflavones' yang berkait rapat dengan kesihatan jantung, tulang, payudara dan prostat.
# Kajian menunjukkan yang soya membantu menstabilkan hormon semasa peralihan ke monopaus.
# Protein Soya non-GMO ini dihasilkan di bawah Identity Preservation Program (IPP) iaitu melalui kawalan dan pengawasan yang ketat daripada penanaman hingga ke pemprosesan.
# TIADA perasa, pewarna tiruan, pemanis, atau bahan tambahan selainnya.
# TIADA CAFFEINE
# Sesuai untuk VEGETARIAN


ESP kesukaan saya..dan menu wajib saya untuk sarapan pagi setiap hari. Anda bagaimana??
Berminat nak dapatkan ESP?? Sms 0199805803 atau Facebook: hafsah mardhiah

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit   


Feel free to share!



Apa Kata Anda