Wah..tajuk pun dh kempen.. Macam kempen nk jadi YB je kan.. nk buat macam mana, bahang pilihanraya PRU-13 pun dh makin dekat ;) Tapi saya kempen kesihatan.. Hanya minum 1 cawan setiap pagi, anda akan mendapat semua nutrisi penting yang diperlukan badan... Minum apa??? Pastinya Meal Shakes. Membekalkan 35% atau lebih Nilai Harian (daily value) bagi vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.

Saya pun memang sangat sukakan Meal Shakes ni. Baunya sangat wangi.. perasa French Vanilla yang super YUMMY ;) Memang menu minum pagi yang wajib untuk saya dan suami..
Meal Shakes + ESP + nestum.. 




Apa itu Meal ShakesShaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Orang Dewasa pun sangat bagus untuk minum Meal Shakes!!

Setiap bancuhan Meal Shakes memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat.Tiada perasa tiruan atau warna tambahan.

Siapa yang perlukan Meal ShakesBasically,ia sesuai utk semua kanak2 terutamanya yang kurang selera mkn, yang sembelit atau pun kanak2 obese. Juga sesuai utk sesiapa sahaja (Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemullihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik dan yang ingin kekal sihat) -credit


7 FAKTA TENTANG MEAL SHAKES YANG ANDA PERLU TAHU:
  • Complete Nutrients - Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.
  • Supplies Key nutrient to cells - Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.
  • Aids in Growing Up - Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.
  • Anti-Oxidants - Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.
  • Restore skin complexion - Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.
  • Detoxification - Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.
  • Great Taste for young and old - Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar. 


Nak baca lebih lanjut?

Lagi best sebab ade Promosi Istimewa Meal Shakes bulan April ni..
Nak tahu lebih lanjut? Sms 0199805803 atau Facebook: Hafsah Mardhiah

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit



Feel free to share!



Apa Kata Anda