Bahang kedatangan Ramadhan dah terasa.. Ada dah bersedia menghadapi Ramadhan? Bukan setakat persediaan rohani, malah persediaan fizikal dan lainnya. Jika ibu menyusu pastinya persediaan buat stok EBM kan? Ye lah, in case badan flat, xlarat nak mengepam.. Bagaimana dengan suplemen untuk berpuasa? Semestinya anda nak berpuasa dengan sihat dan cergas kan.. Barulah dapat fokus beribadah tanpa perasaan gundah.. ;D

Hari ni saya nak bercerita tentang Performance Drink Shaklee. Salah satu suplemen yang dicadangkan untuk berpuasa. Jom kita berkenalan dengan PD ni.. apa yg best sangat PD ni sampai ianya menjadi HOT SELLER terutamanya di bulan puasa ni.
Apa bezanya Performance Drink Shaklee dengan minuman isotonik lain yang berada di pasaran? Ianya minuman x bergas (bukan berkarbonat) dan rendah gula. Serta ZERO FAR & ZERO CHOLESTEROL.


Kebaikan Performance Drink:

# Rumusan EKSLUSIF OPTICARB memberi anda karbohidrat bagi daya ketahahan dan elektrolit untuk penghidratan semula dengan segera

# Membekalkan bendalir dan eloktrolit yang penting untuk membantu mencegah penyahhidratan (dehydration)

# Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot da paras bendalir yang perlu bagi penghidratan yang wajar.


Apa itu OptiCarb? Ni saya petik daripada www.prlog.org. Jom baca yer...
-------------------------------------
The Shaklee Difference:OptiCarb®OptiCarb is a patented Shaklee combination of carbohydrates, including glucose, fructose and maltodextrin. Glucose and fructose are simple carbohydrates for quick absorption. Maltodextrin is a more complex carbohydrate designed to prolong absorption to help sustain energy and endurance. The unique OptiCarb and electrolyte formulation in Shaklee Performance is designed to give a high level of carbohydrate energy without gastrointestinal distress.

Performance provides the carbohydrate energy the body needs for maximum endurance, as well as fluids and a unique balance of electrolytes to help prevent dehydration. In clinical testing, Performance helped maintain athletes’ blood glucose levels for muscle energy and fluid levels for proper hydration. 

---------------------------------------
Sebab tu saya kata Performance Drink ni sangat sesuai sebagai suplemen untuk berpuasa kerana ia dapan mengelakkan dehidrasi dan mengekalkan tenaga berpanjangan..

Performance Drink sesuai untuk semua.. xkira wanita menyusu, wanita hamil, lelaki, wanita, pelajar, kanak-kanak, orang tua....pendek kata sesuai untuk seisi keluarga. Didatangkan khas dengan PERISA OREN YANG SEDAP :)  lebih sedap lg kalo minum dengan air sejuk... Fuhh.. meleleh2 ;D



Berminat nak dapatkan Performance Drink pada harga istimewa? Hubungi 099805803 atau facebook Hafsah Mardhiah

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Feel free to share!



Apa Kata Anda