Hari ni saya berpuasa.. Sekarang dah pukul 3 petang.. wah.. masih sihat bertenaga buat macam-macam ni.. Heh.. mesti ada yang cakap saya dok umah, takpe la... hehe.. Jangan tak tahu, yg duk umah ni pun bukan goyang kaki je yer.. berkejar sana sini dengan baby kecik... Bangun pagi tadi sahur kul 4.15 pagi... terus stay smpai subuh... then gosok baju husband... hantar g keje.. lepas tu sempat menyabit rumput kt halaman sket.. Ohho..lupa puasa ;D  Basuh baju dah 2 mesin... sidai baju.. mandikan baby.... bg makan, menyusu xsmpai 2 jam sekali... dan pastinya berkejaran untuk menjawab pertanyaan customer tersayang... Duk rumah pun perlu sihat dan bertenaga.. tambah-tambah lagi kalo menyusu.. Kalo badan xfit, boleh pitam dan kekeringan jadinya, lagi2 kalo yang kerap minum susu macam anak saya.. ;) Alhamdulillah susu pun maintain meriah..

Apa yang saya amek untuk SAHUR? tentunya ESP..membekalkan tenaga berkekalan selama berjam-jam. Lagi best saya bancuh sekali dengan Meal Shakes dan Performance Drink :)


Ohho.. bukan nak cerita pasal saya sebenarnya.. hehe.. nak buat macam mana, ESP pun feveret No 1 saya.. Nk interprem skali la... hehe.. Ni saya nak share testimonial seorang Customer Linda Maskan yang share kegembiraannya mengambil ESP.. wajah dan jadi gebu berseri.. Circle hitam keliling mata pun dah xde... teruja tak???

salam, sy nk share pengalaman sy menggunakan esp... pada asalnye sy amek esp nie sbb nk pekat kan susu supaya anak tak begayut lame.. tp bile da 4bulan sy amek esp nie baru sy perasan, kulit muke sy betambah gebu n berseri..tu pun sbb ditegur oleh husband n adik beradik... lps tu, kulit tak berminyak sgt mcm dulu, jerawat pun susah nk timbul, if ade pun mesti cepat je surut, n yg paling best.. dari saya kecil mata bawah ade dark circle... tp skrg, mcm tak caye, takde dark circle pun dekat keliling mata... thanks to shaklee coz semua produk dr shaklee tak pernah mendukacitakan... semua supplement yg sy amek mmg cepat nmpk kesannye... yg paling best niat kte nk buat bende lain.. tp yg lain2 pun turut sm nmpk kesan...


Jom baca apa yang best tentang Energizing Soy Protein (ESP) (Shaklee BEST SELLER) ni..Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan 9 jenis Asid Amino Perlu. Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Kebaikan ESP:

• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahanrasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripadakeperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajianmenunjukkan yang soya membantu dalam mengawalkestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satuProgram yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.Anda bagaimana?? 

Berminat nak dapatkan ESP untuk persediaan berpuasa?? Konfem badan sihat cergas sepanjang hari dan bonusnya wajah gebu dan berseri...

Hubungi 0199805803 atau Facebook Hafsah Mardhiah untuk maklumat lanjut dan harga istimewa



Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Feel free to share!



Apa Kata Anda