Oleh sebab blog ni baru nak diaktifkan semula, jom kita berkenalan sekali lagi.. :)


Saya Hafsah Mardhiah adalah seorang Master Coordinator Shaklee, merangkap Shaklee Independent Distributor. Naik Master pada Julai 2013. Dengan no keramat ID 852993.Saya adalah pengedar Shaklee COD Setapak, Wangsamaju, Setiawangsa, Gombak, Ampang dan KLCC. Juga membuat pengantaran ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan Pos Laju, Gdex atau Citylink :)


Saya sudah ber-Shaklee selama 3 tahun. Mula serius menjalankan bisnes Shaklee sejak melahirkan anak perempuan saya Reem Arriyashi pada Ogos 2011 sehingga kini meraih pangkat tertinggi dalam Shaklee, iaitu Master Coordinator. Alhamdulillah.Perkenalan awal saya dengan Shaklee adalah dengan set Penyusuan Shaklee. Saya adalah customer yang berpuas hati dan kemudiannya menjadi pengedar Shaklee :)

Sebelum ini saya memulakan bisnes Shaklee di Bintulu Sarawak, tapi sejak tahun lepas saya berpindah ke Setapak Kuala Lumpur ini. Bisnes Shaklee masih diteruskan di sini dengan jayanya.

Alhamdulillah bisnes semakin rancak setiap hari dengan kehadiran lebih ramai customer yang berpuas hati. Lebih ramai juga yang ingin menjadi ahli dan mendapat kelebihan yang lebih banyak tentunya! Nak tahu kenapa Shaklee menjadi pilihan? klik sini

Untuk itu semestinya saya ingin terus memberikan perkhidmatan COD yang terbaik untuk customer Shaklee yang berdekatan dengan saya di Setapak ini. Juga kawasan berdekatan iaitu Wangsamaju, Setiawangsa, Gombak, Ampang dan KLCC.

Untuk customer saya di seluruh Malaysia, pekhidmatan pos terbaik dalam masa 2-3 hari untuk anda. Pastinya anda akan berpuas hati!

Jika anda menjadi customer saya, KONSULTASI PERCUMA akan saya berikan. Saya akan bantu anda makan vitamin dengan cara yang betul dan 'guide' anda untuk setiap masalah kesihatan atau keperluan anda!

Untuk yang berminat nak menjadi ahli, merasai sendiri kelebihan menjadi ahli atau ingin serius berbisnes Shaklee, saya akan pastikan ini akan menjadi antara pengalaman paling manis dalam hidup anda. Serta adanya 'group' yang betul dan 'support' yang berterusan!

Jadi jika anda berada di kawasan Setapak dan yang berdekatan Wangsamaju, Setiawangsa, Gombak, Ampang dan KLCC, jangan lupa hubungi saya. 

>>> Pengedar Shaklee terpilih anda: Master Hafsah Mardhiah, 019-9805803 

Khidmat penghantaran dan konsultasi TERBAIK secara PERCUMA pasti menjadi milik anda!


Feel free to share!Apa Kata Anda