Assalamualaikum

Bercerita tentang kecantikan, Shaklee telah bermurah hati nak bagi OFFER TERBAIK. Serius.. Ni first time Shaklee bagi OFFER PROMO Shaklee COLLAGEN POWDER BUY 3 FREE 1. Biasa beli 6 baru dapat percuma 1. Betul... bukan dugaan!


Mungkin ada yang cakap, dia dah makan pun collagen... Tapi cuba check betul ke collagen anda berkesan? Lagi pulak selamat dan semulajadi ke apa yang anda telan tu??

Shaklee Collagen Powder ni 100% semulajadi dan Shaklee sendiri claim kesan optimum selepas 8 minggu. Tu kesan optimum la... Biasa selepas makan sekotak pun dah boleh nampak beza ketara. Saya amek 3 sachet pun dah boleh rasa sikit kesannya.. Haaa.. hebat kan??


Kakak ni baru habis sekotak Shaklee Collagen Powder.. Dah nampak lebih cerah dan lebih muda.

Ni kesan untuk sekotak makan Shaklee Collagen Powder. Kulit lembut, gebu, lebih cerah, garis bawah mata pun berkurangan

Kakak ni baru minum setengah peket Shaklee Collagen Powder.. Kulit makin cerah dan gebu.

Ni yang paling best.. Kulit makin cerah, halus.. pori-pori mengecik.. Bintik hitam pun semakin pudar.

Yang ni kredit untuk Master Nadiah. Wajah semakin cerah selepas 2 minggu.


 KENAPA CEPAT NAMPAK KESAN?

Dah puas tengok gambar-gambar pengguna yang berpuas hati? Best kan kalau anda pun dapat kesan macam tu..

Nak tahu kenapa Shaklee Collagen Powder Shaklee ni cepat sangat berkesan?



Jisim molekul Shaklee Collagen Powder ni sangat rendah berbanding jenama yang biasa ada di pasaran.. Sebab itu ia mudah diserap oleh badan dan cepat memberi kesan. Kebanyakan yang ada di pasaran jisim molekul 300,000 dalton, terapung-apung dalam badan dan sukar diserap. Scary kan?

1000 dalton tu jisim molekul yang terbaik berasaskan penyelidikan. Kalau kecik sangat sampai 500 dalton, nanti terlalu fragile. Baru masuk dalam air, kacau-kacau mungkin dah musnah. Belum masuk dalam badan lagi..

Jadi buat apa amek collagen anda tu kalau kesannya lambat sangat atau mungkin sebenarnya tak berkesan pun. Rugi duit je kan.. Bagi harapan palsu pulak tuh!



100% BAHAN SEMULAJADI



Shaklee Collagen Powder membantu KEANJALAN, PENGHIDRATAN DAN ANTIOKSIDAN

Gambar di atas menunjukkan bahan-bahan semulajadi yang digunakan. 100% semulajadi tanpa bahan kimia berbehaya.


Jadi kenapa perlu ragu-ragu? Ramai yang dah rasai kesannya. Anda takkan masih nak berharap pada collagen yang mungkin murah, tapi langsung tak berkesan. kan?


-------------------------
Jika anda ingin mendapatkan Collagen pada harga Terbaik... Jangan lupa PM FB Hafsah Mardhiah atau sms 0199805803


`

Feel free to share!



Apa Kata Anda