Assalamualaikum semua...

Akhir-akhir ini ramai sungguh yang menghubungi saya untuk penghantaran COD (cash on delivery) Vitamin Shaklee ke sekitar area rumah saya Setapak. Apa yang best bila buat penghantaran terus ke rumah ni, pastinya JIMAT KOS POS. Lagi pulak boleh bertemu mata sendiri antara penjual dan pembeli.



Disebabkan Setapak ni dekat sangat dengan Wangsa Maju, Dalam 10 minit macam tu je, maka saya nak umumkan yang juga adalah PENGEDAR SHAKLEE WANGSA MAJU. Saya pun boleh buat penghantaran PERCUMA kepada semua pembeli yang berada di Wangsa Maju dan sekitarnya :) Alah.. tempat permainan saya hari-hari tu.. :D

Jadi jika anda mencari PENGEDAR SHAKLEE WANGSA MAJU, jangan susah hati. Anda boleh hubungi saya. Nanti kita boleh set masa dan tempat yang selesa untuk berjumpa. Kalau tak ada masalah, nak saya hantarkan terus ke rumah pun boleh ;)

Nak jumpa untuk mintak saya terangkan lebih detail pasal produk.. atau kalau nak saya terangkan peluang bisnes dalam Shaklee pun boleh.. Terbuntang mata nanti kalau tahu banyaknya peluang keemasan yang Shaklee boleh bagi untuk ubah hidup kita :)


Okeh.. Kalau ada sedara mara.. kawan-kawan.. atau anda sendiri yang ada di sekitar Wangsa Maju, tak perlu susah-susah.. Hubungi saja saya PENGEDAR SHAKLEE WANGSA MAJU anda.. Hafsah Mardhiah, 0199805803. Atau PM Facebook saya Hafsah Mardhiah :)

Feel free to share!



Apa Kata Anda