Assalamualaikum

Saya Master Hafsah Mardhiah. Saya adalah pengedar Shaklee Kota Bharu efektif pada bulan Mac 2015.Kalau lihat sebelum ni, saya bermula di Bintulu Sarawak, kemudian menetap di Setapak Kuala Lumpur, kini saya telah berpindah ke Kota Bharu.

Saya adalah pengedar Shaklee Kota Bharu yang aktif dan bersedia untuk membuat penghantaran secara COD (Cash on delivery) kepada semua pelanggan saya di sekitar Kota Bharu dan yang berdekatan. Saya juga membuat penghantaran secara pos laju atau melalui Gdex dan Citylink kepada pelanggan saya di seluruh Malaysia (luar Kota Bharu).Sejak berpindah ke sini dan menjadi Pengedar Shaklee Kota Bharu, ramai pelanggan yang saya telah jumpa secara personal. Saya memilih untuk berjumpa sendiri dan berkenalan secara lebih dekat dengan pelanggan saya di sekitar Kota Bharu kerana bagi saya sentuhan itu lebih berharga. Lebih mudah untuk saya bantu keperluan setiap pelanggan saya yang mungkin berbeza.

Jika anda berminat untuk mendapatkan sebarang produk Shaklee atau berminat untuk menjadi salah seorang Pengedar Shaklee Kota Bharu atau di mana sahaja anda berada, hubungi saya hari ini di 019-9805803 atau FB Hafsah Mardhiah.

Feel free to share!Apa Kata Anda