Assalamualaikum semua..

Lama betul saya tak menulis kan.. Ingat lagi tak dulu saya ada menulis post  "Perjalanan Hafsah Menggapai Bintang (Bahagian 1-3).. Kesian pembaca saya yang mungkin tertunggu-tunggu bahagian ke-4. Ada yang mungkin dah jemu menunggu? Harapnya tidak.


Sebenarnya saya dalam proses menulis E-book kisah perjalanan saya untuk mencapai kejayaan.. Perjalanan susah payah bermula dengan keputusan untuk berhenti kerja.. Untuk simpanan peribadi dan anak cucu nanti jugak kan :)


Jadi jika anda tertunggu-tunggu nak baca sambungannya, anda boleh mendapatkan Ebook saya nanti.. InsyaAllah kalau tiada aral, akan diterbitkan pada awal Jun nanti.


Siapa yang sesuai membaca Ebook saya?

1) Ibu yang ingin berhenti kerja - apa pertimbangan yang dibuat

2) Ibu yang ingin berjaya walaupun dari rumah  (Working At Home Mom)

3) Ibu yang ingin menjaga anaknya sendiri

4) Suami yang ingin isterinya berhenti kerja dan menjadi suri rumah.

Doakan kejayaan buku ni.. Semoga bermanfaat untuk membantu ramai ibu-ibu di luar sana. Ameen





Feel free to share!



Apa Kata Anda