Assalamualaikum..

Dah heboh kan duk tengok orang tulis tentang YES. Tapi YES tu apa? Bukan Year-End-Sales. Ni program yang lebih best. Jemput baca semua..


YES (Young Entrepreneur System)
Sistem baru yang Shaklee perkenalkan untuk membantu ramai usahawan berjaya dalam Shaklee. Banyak kelebihan yang akan diperolehi jika mendaftar sebagai ahli:
1. Daftar ahli Shaklee bersama pembelian apa sahaja produk, anda layak mendapat PERCUMA sebotol Vitalea multivitamin yang berharga rm94. Sempena menyambut ulangtahun Vitalea yang ke 100.

2. Dapat membeli YES PACK dengan harga yang lebih murah (diskaun 5%) & UV yg lebih besar. Ada 4 set untuk dipilih.




3. 100% matching enrollment bonus akan diberikan jika berjaya register 6 ahli baru dengan pembelian 100uv (new member dari Mei - Okt).

Bonus tambahan (net personal bonus) 100% dengan kemasukan ahli baru..

4. Bonus bulanan matching sehingga 50% selama 13 bulan! (new member dari Mei - Okt)
Katakan dapat bonus RM1000 untuk bulan ni, Shaklee akan bayar anda extra rm500, maka jumlah menjadi RM1500!!

5. YES Rank Up bonus
Bonus ni akan diberikan apabila berjaya naik rank.. contoh naik Supervisor, bulan pertama naik dpt rm200, dan jika efektif bulan seterusnya, Shaklee akan bayar rm500 untuk bulan kedua tu


Peluang besar Shaklee tawarkan untuk tambah pendapatan kita. Di saat keadaan ekonomi negara genting, dengan pelbagai cukai dan GST, memang sepatutnya kita mencuba peluang yang terbentang ni. Mentor yang terbukti berjaya pun ada untuk tunjukkan jalan. Jadi tunggu apa lagi?


Rasa macam susah nak faham? Jangan risau. Saya boleh bantu anda terangkan. Yang anda kena nampak sekarang, KACHING.... peluang besar!!

Whatsapp 0199805803 atau PM FB Hafsah Mardhiah.


Feel free to share!



Apa Kata Anda